onsdag, september 24, 2008

Jag vet inte om jag tycker...

-om att fylla år. Det är gott med tårta och det finns alltid någon barnslig förtjusning i att öppna ett paket. Men de senaste åren har den stora dagen haft ett hölje över sig, av besvikelse eller oro - nej inget av orden fångar det men något jobbigt och lite kvävande är det.
Jag ser dock fram emot lördag. Hoppas att någon utöver familjen tittar förbi och hjälper mig äta kakor. Det kommer kännas tomt utan Knon men det verkar som att hon tagit ställning och visat vart hon står i vad som brukade vara en väldigt djup vänskap.

-att det är så roligt att inte få något livstecken tillbaka från Mr.M.(jag trodde vi var överrens om att 3-dagarsregeln inte var ett bra påfund?) Är det bara jag som tolkar in för mycket i en så lång första träff som vi hade? Eller var han bara desperat och ännu ett pucko i ledet - vem vet? Det finns ju anledningar till att jag reagerar som jag gör...

-att det är en bra idé att införa konceptet 'Dino roar sina kurskamrater genom att somna 15 gånger på en lektion' på Stockholms universitet. Jag tror att den tjänsten borde lämnats i linköping (ja - jag var väldigt trött idag).

Tisdags Trött

Idag blev grupparbetet klart - skönt. Har tvättat en massa och ätit middag med mamma också.

Känner att mitt föregående inlägg (det där det faktiskt står en massa) kanske inte är så tydligt.. men men.. skrivet är skrivet.

Bara några dagar kvar innan jag fyller år. Dags för listan på sånt jag faktiskt behöver om någon känner sig manad att sätta en rosett på något och ge bort. Men det bästa är en kram bara - de tar inte så stor plats, de är miljövänliga och personliga.
Men för er som vill stödja konsumtionssamhället behöver jag:
Osthyvel
Badrumsmatta
Dörrmatta
Bestick
Fingervantar
Hårtork
En burk håååning.
Kylskåpspoesi
Micro-lock
Propp till diskhon
choklad (sist men absolut det viktigaste.. behövs för min fortsatta överlevnad)

Dags att krypa ner och få lit sömn så jag kanske kan bli lite mer vettig. Sov gott!