tisdag, juni 17, 2008

Gravallvarlig inspiration och blowjobs

Sommarkursen fortsätter, jag är klar med min mask som ska användas i den lilla produktion varje grupp ska göra. Jag är nöjd. Jag är duktig. ( Härmed är det bestämt att man får vara stolt över sig själv utan att det ska vara något fel i det, jag måste ju ha någon talang eftersom jag håller på med det jag gör). Idag började jag på en till mask, ett experiment (där handsalva används istället för vasselin, för det var slut,) och hönsnät ska synas genom betongen som ett flor över övre halvan av ansiktet. Det kan bli katastrof men det kan också bli underbart. Till saken - hårtorkarna i salen går varma för att torka betong och gips och det skämtas om ''vad blåst jag blir'' ''usch vad det blåser'' osv. Jag har försökt hålla mig men jag måste då det ur mig någonstans. ''so.. u like blowjobs?'' sen kan ni räkna ut alla andra dåliga kommentarer man kan bygga på 'blowjobs'.

Till en helt annan sak
Jag har börjat ett projekt. Dels ser jag det som en utmaning att skriva dikter som är kopplade till samma sak/ har samma inspirationskälla. Dels ser jag det som ett steg i själv-terapi. Det finns något jag behöver bearbeta och det kommer ta tid men det kanske är dags att aktivt uttrycka mig. Vem vet det kan lätta på trycket och resultera i ett gäng dikter och att jag börjar släppa det. Om inte annat är det kul att utmana mig själv lite istället för de vanliga 'bara skriva vad som dyker upp/är aktuellt'
Nu ska jag iväg å spela kubb med främlingar. hoppas jag hittar dom (Ett gäng från CS som ska ses, men jag har inte träffat dom förr.)