söndag, februari 08, 2009

Underbara vänner, skratt och dans

Igår var underbart.
Damien är tillbaka i Sverige och med sig har Matthew från London. De är helt underbara, så trevliga och roliga grabbar. L som jag pluggade med i Linköping var också i Stockholm. Tjejerna jag pluggar med nu hade planerat in utgång till Debaser Medis igårkväll så vi åkte in och träffade dem där. En gammal bekant som jag inte sett på många år kom också dit så vi var ett ganska stort gäng. Anledningen till att alla gick till just det stället var att en i gänget kände några som skulle spela. Dock var det synth-kväll så både jag och L var lite skeptiska när vi åkte in mot stan.
Men natten blev hur underbar som helst. De flesta var nog överrens om att musiken inte var vad man var van vid men alla var på gott humör. Och vi dansade och skrattade.

Jag och L konstaterade glada hela promenaden hem att det varit en lyckad partykväll. Det var så kul att vänner och bekanta från olika håll som aldrig träffat varandra klickade och hade jättekul tillsammans.
Väl hemma i stugan släckte vi runt 0450? Vi låg i mörkret och oroade oss lite för alla Damiens foton och videos från natten. Känns som att jag kanske var mer glad än snygg igår och hade mer roligt än jag dansade bra... hahaha... jag bjuder på det! ;)

kl är nu 12.30 och jag sitter fortfarande i pj's och kollar film.. vad sägs om lite mackor med peanutbutter jelly?