söndag, november 16, 2008

Jag vill dansa!

Jag önskar att jag kunde dansa !
vicka på rumpan i en kort klänning är inte samma sak... Såg precis en film som heter ''Make it happen'' och känner mig så dålig. det är en sån film om en tjej med dansar-drömmar. Och jag är så otränad, har jättedålig kondition och har ingen aning om hur jag ser ut på ett dansgolv.. haha.. hemma kan jag knappt gå 5 meter innan jag går in i något å får ett blåmärke...
Nu är jag sugen på att gå ut på fredagarna, nykter, på något billigt dansgolv så man får lite träning. Både i den rent fysiska - jag är för lat nu- formen. Men även så man kanske blir lite rörligare, vågar släppa loss mer.
Eller så kanske jag borde köpa en ny mp3 spelare, dra på mjukiskläder och dra bort på någon öde gångväg och dansa under en gatlykta..
Hittade precis ett ställe med drop-in på söndagar, 100Kr/gång för att dansa salsa.. å sen kan man stanna efter och träna. Låter kanske som en plan. Då är man inte uppbunden på att gå varje gång utan betalar för de gånger man hinner och orkar. hmm..

Tänk om man kunde dansa.. ! jag vet ju att jag antagligen är för lat för att det skulle kunna bli verklighet... suck... men... vi får väl se ;)