torsdag, januari 08, 2009

Nya året

...började i Belgien. Med mig hem har jag minnen från några dagar med släkten, besök på ett museum med tavlor/skulpturer och ett chokladmuseum, lite shopping, en dag i Brugge (Norra Venedig och mycket mer.
Med mig hem har jag även två nya vänner - Angel, fast han är ju kvar i Brussel såklart, en otroligt söt fotograf jag umgicks med under lördagen. Och Monsterögat min Nikon D70... Vi har lekt tillsammans och förevigat massa hus och paparazzibilder på mamma :)
I resväskan låg en axelväska, en kortkort kjol, en stickad lång tröja och en ny jacka - Det var januari-rea :D

Omställningen för att komma tillbaka till vardagen började med att jag försov mig och missade första föreläsningen. Och när jag hade barnen har Mellantjejen fått attityd och minstingen ramlade och slog i huvudet. Men snart är nog allt som vanligt igen. Det gäller bara att komma i fas tror jag.
Fast som vanligt .. näe.. inte januari. Jag är hemma helgen som kommer sen blir det göteborg, linköping, linköping. Resa varje helg. Ska bli roligt. Och ska jag vara ärlig så kan det innebära att saker och ting förändras. Den som väntar får se (jag sitter å försöker le hemligt för att reta er som inte förstår).