lördag, april 18, 2009

Kjollängd

På radio sa de att kjollängden brukar ha en relation till det ekonomiska läget...

Sittandes vid busshållplatsen igårkväll på väg hem från en sjuk pojkvän (som kanske smittat mig, känner mig lite halvhängig, eller så är jag bara trött... back to the story). när jag satt där kom en röd gammal bil och ut kliver tre grabbar och två tjejer. Ingen av dem var i närheten av att vara attraktiv men de tyckte säkert att 'åka bil och stå vid brommaplan och röka och hänga vid bilen' var ett bra sätt att roa sig en fredagskväll, vad vet jag. Hur som helst, de småtjocka tjejerna hade svarta tjocktröjor med tribal/flames-mönster och kjolar. . . korta kjolar. . . korta som i: Men herregud skaffa en kjol som är lång nog att täcka trosorna och visa mindre feta ben!
Nu såg jag inga trosor, men det var inte långt ifrån.

Annat:
Det går rykten om att svaret på juridikomtentan kommer först på måndag. Vilket är väldigt frustrerande då jag väntat på svar i över tre veckor och vill veta att jag klarat den. Vore skönt att slippa tänka på den mer!

Urinvägsinfektionen jag trodde jag lyckats bota med tranbärsdricka är visst inte alls botad, blir till att köpa mer sur tranbärsdricka :(

Nu när det börjar bli sommar känns det extra mysigt att bo i en stuga. Häromdagen var jag ute och högg ved (till bastun) och tvättade fönster. Nästa varma dag ska jag skrubba utemöbler så jag kan sitta utanför och plugga :)

Sist men inte minst så har jag kommit fram till att jag inte orkar skriva om allt jag sa att jag ska skriva om i förra inlägget. Men D's familj var trevlig. Den andra middagen med min familj kändes lite för mycket som en lek i en sandlåda för att man skulle orka. Det är väldigt intressant hur en grupp relativt vuxna människor kan prata så mycket utan att egentligen säga något vettigt till varandra. Det var mest konstant munhugg hela tiden.
Vad mer? Jo, jag har färgat håret. Så nu är jag mörkhårig igen. Jag och D har haft en del diskussioner om frisörer men jag tycker fortfarande att det är billigare, roligare och man har mer kontroll och kan inte skylla på någon annan om det blir fel om man gör det själv.