fredag, juni 27, 2008

Äntligen Fredagskänsla

Jag känner den - fredagskänslan. Det var länge sen.
Grupparbetet på sommarkursen är över, oh vad jag har längtat efter idag. Jag får krupp, jag blir galen, jag tål inte paki längre!! ( nu ska jag klaga ur mig *ler elakt*) Vad han gnäller och klagar på allt. 'DET är dåligt' 'DET är fel' 'DET går inte' 'Det är för kort' 'Det är barnsligt' 'jag förstår inte vad vi försöker säga' MEN HÅLL TYST DÅ OCH KOM MED NÅGOT KONSTRUKTIVT FÖRSLAG ISTÄLLET FÖR ATT KLAGA KONSTANT PÅ ALLT SOM ANDRA SÄGER!!!

Igår när vi repade bad jag en tjej från en annan grupp att vara publik då det var lättaste sättet att bevisa att det vi hade var bra, lagom långt och att man förstod det vi försökte förmedla i motsats mot vad Paki bestämt sig för. Hon tyckte det var perfekt. När hon gått översatte jag resten hon sagt till engelska, vilket var att det var väldigt dramatiskt och att det var effektfullt att alla var klädda i svart. (det är nu jag rynkar pannan och tittar menande på dig som läser) - vad tror du han säger då!?
"Alla svenskar säger alltid att allt är bra, de ger ingen kritik utan säger bara att det är bra för att de är svenskar.." bla bla bla.. inte ens när en utomstående kommer och bekräftar och berömmer så kan han tro på det. Kan det ha att göra med att det hon berömde var sånt jag pushat för? jag är lite knäpp kanske man jag är såååå trött på den människan.

Nu ska jag packa å åka till sthlm å bara ha sommarsemester några dagar. STOCKHOLM HERE I COME!