tisdag, februari 26, 2008

Min tavla


Funderar

Läste en text som fick mig att gå tillbaka och läsa mina egna gamla dikter (de jag tänker på för er som är nyfikna heter: blundar och är bitter, minnenas makt, gamla spöken, förvirrad olycklig och liten)

Och nu funderar jag över hur människors handlande sätter spår som påverkar en hela livet. Hur människor egentligen fungerar. Hur det mesta i världen är en reaktion på något annat. hur man hanterar sitt liv... att jag nog valt helt rätt att söka socionom till hösten..
Funderar över hur blinda och avskärmade människor kan vara. hur svårt man kan ha att förstå varandra.

Hur nutiden alltid är en otydlig röra men på håll ser man tydligt hur allt hänger ihop...

vad tänker du på?

Fina ord

Hittade dessa ord utan datum eller vem det är tillägnat. Men känslan är underbar. så jag delar med mig:
Du är en stilla glänta
där jag slipper höra blåsten
jag kan höra mina andetag
innan stormen dövar mig igen.

Dator, Denim och Suckar

Datorn min behöver träffa en doktor för att titta på fläkten som börjat vina... (inte dricka utan låta) så jag kanske blir utan dator ikväll.

Denim - verkar omöjligt att hitta rätt färg i stan så jag kanske beger mig till Söderöping imorgon om någon vill följa med. Finns en butik där som utmålas som tyghimmlen.. låter iaf så på de som pratar om den. Inte fick jag följa med Dannebjörnen till tornby heller..

Suckar - jag är fortfarande förkyld men jag ska försöka göra mönster och börja sy på min fleece jacka ikväll. om jag inte orkar det ska jag måla ansikte på ett päron som ligger i kylen och skicka ett foto till J - såvida jag har en fungerande dator. Annars målar jag klart tavlan som ligger och glöder på skrivbordet - lägger upp en bild sen.

Dagens
Ord
:Samvete moralkänsla, inre röst, ansvarskänsla, skrupler, hjärta
Upptäckt/insikt: Man måste förr eller senare ta itu med det.
Fråga: Får jag vila nu?