onsdag, september 10, 2008

Varför stänger du mig ute? (kan läggas till föregående inlägg)

Min närmaste väninna vägrar ha någon kontakt med mig. Hon svarar inte på telefon eller datorn och jag har ingen aning om varför. Har jag hamnat i onåd? varför isåfall? Det var lite 'stuff' efter midsommar då hon och Skalman hamnade i diskussion men det har varit lite småskumt ända sen början av våren tror jag.

Är man så nära vänner som vi så tycker jag att man borde kunna förklara vad som är fel. Jag tycker att man är skyldig varandra det.
Vill du ha en paus för att du vill vara ifred - säg det! Är du arg på mig för något så tala om det så jag kan förklara eller be om ursäkt! Har du insett att du inte bryr dig längre eller att vi är från olika världar - snälla förklara det då.
Det är fruktansvärt när viktiga personer som står en nära bara försvinner utan förklaring. Du vet att jag har extra svårt för sådant beteende efter allt K har gjort. Är du besviken på mig för hur jag hanterade situationen när han dök upp? Du vet inte ens vad som har hänt. Jag behövde dig där då.
Du är den jag vill vända mig till med mina tankar och känslor för stöd. Det är dig jag vill dela det senaste skvallret och roliga upplevelser med. Jag vill finnas där för dig. Jag trodde det var ömsesidigt. Det har varit så i flera år. Men nu stänger du mig ute totalt.

Det gör ont Jenny