fredag, april 24, 2009

en lång dag som inte är slut än

I förmiddags så åkte jag med D till Skanstull där han skulle leta efter en vit vägg han blivit tipsad om. Efter en liten promenad hittade vi platsen som skulle tjäna som miljö/bakgrund för ett foto-jobb han skulle göra senare på dagen. Men för att se hur bra platsen skulle fungera fick jag leka prov-modell. Så nu finns det ett gäng bilder på mig. Några blev nog rätt ok. Fast jag var trött och osminkad. Det var lite roligt. Jag ska se till att få några av bilderna så kan ni kanske få se sen.
Och D är så underbar! Jag har varit lite nere några dagar men nu känns allt fantastiskt igen, tänk vad en person kan göra stor skillnad!

I skolan somnade jag. Det var en sådan dag. Det var riktigt illa för det hjälpte inte ens att virka.Så jag minns inte så mycket av det som sas...

Sen när jag kom hem och gick runt hörnet på villan ser jag två grabbar stå och arbeta. De hade grävt en gång i marken mellan villan och mitt pepparkakshus. Jag visste ATT de skulle fixa så att jag får nya element som får värmen från varmvattensystemet i villan. Men inte NÄR. Som tur var grävde de bara ner rören så de går in i källaren nu. Elementen kopplas in i stugan först i sommar.

Men innan jag fick veta att grabbarna inte skulle in och arbeta i min stuga idag så passade jag på att städa. För det känns bättre om det ser bra ut inne om främmande personer ska in och grejja. Så jag diskade och skulle göra rent spisen... och hittar en fläck som jag tycker ser precis ut som ett litet ledset ansikte. Ni ser väl de ledsna ögonen, näsan och örat! Jag tycker den är underbar!



Nu kom mamma precis. Vi ska äta och titta film. Sen ska jag kanske på en releasefest för en reggaetidning ikväll. Igårkväll var vi på Promoe's releaseparty.