tisdag, maj 13, 2008

Kinesiskt ordspråk

Den sexiga FBI agenten visar sig vara en spion i seriens sista avsnitt.
jag viker tvätt och känner mig bedragen samtidigt som jag inser att det är ok nu. (inte serien utan dagen- det kan funka som det är. jag behöver inte stressa, fundera utan kanske kan slappna av och gunga med)

Ska plantera potatis på balkongen i en zinkbalja. I blomlådorna blir det Klockranka (stora blå klockor som slingrar sig) och Pysslingkrage (som prästkragar fast mindre. får jag kärleksbekymmer i sommar kommer jag ha många blommor att rådfråga) bilder kommer senare när det börjar växa något.

Läste ett Kinesiskt ordspråk precis som jag tycker var passande, tänk på det. fick mig att inse att man kan inte tänka på allt hela tiden. man måste ta tiden som den kommer och följa med i vågorna.

"Den som tänker på varje steg som tas kommer att bli stående på samma plats"

Leverans

Dagens ord blir leverans
ordboken känns trist när jag har en synonymordbok... vi tittar i den istället:
anskaffning, tillhandahållande, försändelse, skickning, transport, utsändning, avlämnade varor, beställning, sändning...

material leverans:
Materialet jag beställt till skolarbetet skulle komma idag senast, det hade jag blivit lovad. ingen post kom så jag ringde företaget och de sa att det kommer imorgon. Gör det inte det blir det väldigt stressigt för mig att klara nästa deadline.

Leveransrapport:
jag fick en leveransrapport idag på ett sms jag skickade igår. Det betyder att numret fortfarande används. Det betyder att den jag försökte nå kanske fick mitt medelande.