måndag, augusti 17, 2009

godmorgon darth wader

Jag sitter på min bäddade säng. klockan är 0958. Jag är trött och har inte fixat frukost än. I ögonvrån rör sig något mörkt. Jag tittar ut och där går en liten version av darth wader förbi på gräsmattan utanför. Jag blinkar trött och tänker att det här ska jag skriva på bloggen. Nu är klockan 1059 och darth wader kommer tillbaka och går över gräsmattan åt andra hållet. Fast nu har han hjälmen i handen och jag känner igen grannpojkens blonda lockar. Ush, är barnen vakna nog att vara ute och leka redan?
Själv försöker jag övertyga mig själv om att jag faktiskt är vaken. Att det är dags att äta och sen börja jobba.

Idag består jobbet av att kolla på förlag på nätet. Plocka fram de som är intressanta att skicka till. Kanske maila lite. Sen när jag vet hur många jag ska skicka till är det dags att inse hur många sidor som måste skrivas/tryckas/kopieras ... Nästa steg blir då att kolla vad det kostar att kopiera på något företag alternativt låta skrivaren gå varm hemma. Det lär röra sig runt 700 sidor +- några hundra.

Sen ska jag till stan för att sälja kurslitteratur och försöka låna den jag behöver från biblioteket. om jag får tid över ska jag sy klart västen jag håller på med.

Egentligen skulle dags största uppgift vara att gå igenom och arbeta fram en slutgiltig version av diktsamlingen. Jag kanske kan hinna börja med det med. Jag kom på att om jag ska maila förlag/annat så är det bra att göra det så fort som möjligt så att jag itne behöver sitta å vänta på svar när allt är klart att skickas. Känns som att karusellen går lite för fort just nu. Men jag vill bli klar med det här. och det innan skolan drar igång igen.