lördag, mars 21, 2009

Allvar

Dagens blogginlägg har tre punkter: Gammal, sommar och omtenta.

- jag tror jag börjar bli gammal och vuxen. Min yngre bror använder sig av ord i sammanhang som jag inte känner igen. Även om jag inte använder tonåringarnas språk längre så trodde jag ändå att jag förstod det... gammal!

- Till slut har jag kommit fram till ett definitivt beslut om hur sommaren ska spenderas. Jag har velat lite fram och tillbaka mellan att söka jobb och att skriva. Men jag har inte sökt några fler jobb, kan hända att jag kollar lite vad som finns för det kan vara trevligt att jobba några dagar. Men jag har bestämt mig för att skriva. Hoppas att jag kan ta mig i kragen och vara effektiv så att sommaren inte försvinner till att sola, slappa och leka runt. Fast sånt är också viktigt.
Sommaren kan bli väldigt jobbig då det är ganska jobbigt det jag ska syssla med. Men jag vet att jag kan klara det. Och det känns skönt att veta att D kommer vara där. Jag är ganska säker på att han inte kommer springa sin väg för att det blir några tunga dagar.

- Omtentan är på Onsdag morgon. Idag är det söndag... jag fick tacka nej till släktkalaset som skulle fira mormors 79årsdag. Imorn och tisdag är det obligatoriska redovisningar på universitetet. Nu är det allvar. Jag måste få in allt om juridik i huvudet igen. och jag måste få in mer fakta för det vore inte särskilt roligt att behöva göra en omtenta till på samma ämne.