onsdag, juni 11, 2008

Bitter-Dino

känner mig så fruktansvärt bitter. Antagligen mest över hur jag själv reagerar och tänker. Har lite med skolan å göra å lite med tågstationen att göra. Allmänt missnöjd och retlig. Jag är trött hela tiden och hinner inte med de jag ska göra. Blir gråare och gråare och mer ont i huvudet.
Har lust att strunta i allt å sitta i soffan å äta kakor resten av sommaren. jag har ju pengar så jag klarar hyra och mat..

ska proppa i mig ännu en PJ-macka och sen e de filmkväll som sagt. får klaga ur mig lite där å kanske bli på bättre humör.

Inlägg nr 100 - sommarkurs och pakistanier

Jag vet att det är minst en på min sommarkurs som har adressen till min blogg. Men jag har bestämt mig för att inte begränsa mig mer än nödvändigt så ni får ta det var det är.

Vi är drygt 10 på sommarkursen i Dramakommunikation. Med oss är en kille från Pakistan som inte kan svenska. Läraren sa första dagen att han inte går kursen, han ska inte få betyg men han hänger på och är med ändå. Idag delades vi upp i smågrupper. Varje grupp ska sedan arbeta med en myt, göra masker och en scenframställning. Killen i fråga hamnade i min grupp.
Jag kan engelska, det är inget problem så. Men hur var det - skulle han gå kursen eller inte? Och alla i gruppen har inte samma nivå på engelska så att det kommer flyta smidigt. ska vi förklara och diskutera allt på engelska dessutom komma upp med en extra roll för att det ska fungera? Jag har sovit lite de senaste dagarna så jag kanske är känslig men det känns lite irriterande Kanske mest eftersom läraren inte gjort klart för oss vad som gäller. Förväntningen var en kurs på svenska

Spelkväll hos pojkarna P ikväll så då blir jag säkert lite gladare, känner mig konstigt nog stressad fortfarande. Inte stress att jag ska prestera något som det tidigare varit med plugget, nu är det mer att alla de småsaker jag tänkte göra orkar jag inte med på kvällarna.

En sak är iaf avklarad tack vare tjat från Knon och med hjälp av tågstationen. Tack knon, syns på midsommar. Någon annan som ska fira i linköping? säg till så kan vi kanske hitta på något mer den helgen.