söndag, juni 15, 2008

jobb och musei-föremål (paaaartyyy)

Jobbade 11-21.. för att de som jobbar heltid skulle kunna vara lediga och gå på teambuilding-dagen. Men jag gjorde som på julfesten och anslöt mig senare. Var ganska förvirrande att joina 150 smått alkoholpåverkade och väldigt glada kollegor efter 10timmars lugn framför en dator.
Några drog vidare.. jag hängde på (var hem och bytte till roligare än jobbkläderna för såklart). Plötsligt var de jag kom med borta, alla förutom en... som självklart var på schlager golvet. Där stod jag inte ut länge utan hittade tillbaka till det första golvet vi stannat vid, där den bra musiken fanns.
OJ Oj oj vad roligt jag fick. Jag och en filur med namn som börjar på R- vi dansade hela natten. Och även om han inte tyckte om att jag sa att jag är ett musei-föremål - titta men inte röra, så respekterade han det och vi fortsatte dansa. (underbart att kunna ha så roligt utan att behöva slå på fingrarna varje sekund.) Man måste kunna bjuda på sig själv och ha glimten i ögat så länge man håller på sina gränser. Tack för en trevlig kväll.

Nu ska jag sova och hoppas jag väcks av en skalman som kommer med några kramar åt mig.
godnatt!