onsdag, januari 28, 2009

PMS Kossan säger:

Muuuuuu! . . . . . . MooooooOOOO!!
. . . . . . . Mooooooo! . . . . . . MuuuuUUU!
mu? . . . . . . MU!

(gömmer mig under täcket. Gnäller lite över mensvärken och att allt är fel. Går till köket för att leta efter nåt att äta. Borde plugga. Vill inte. Orkar inte. Muuu! Gömmer mig under täcket igen med en kopp soppa)

Prova-på Pole dancing

Igår tisdag var jag på ett prova-på tillfälle inför en pole dancing-kurs. Det var väldigt skoj även om jag 50% av tiden kände mig väldigt löjlig och det var nog tur att spegelväggen slutade mitt framför stången jag och en annan tjej delade, så jag slapp se hela bilden av hur jag flaxade med armar å ben i försök att snurra snyggt runt pinnen. Efter en snurr landade jag otroligt ograciöst och har nu ett stort blåmärke på knät. Men det var det värt. Skoj och bra träning var det, känner det i kroppen idag. Så totalt otränad som jag är krävs det inte mycket för att det ska kännas att jag gjort något. Jag gick dit med inställningen att jag inte skulle gå kursen. Lite fult av mig att gå på den gratis prova-på grejen då kanske ni tycker, men man måste ju ta tillfället när det gavs! Dock var kursen på söndagar och på veckodagar som jag trodde så jag började vela. Men 2400kr för tio en-timmes lektioner när man delar stång med en till person känns lite väl dyrt. En vacker dag har jag en stor lägenhet och då kan jag köpa en egen stång för samma summa och lära mig själv :)

Lite kul var det med alla manliga bekanta som ville ha foton eller se mig öva.. haha.. jag förstår inte .. har ni inte märkt att jag är lika smidig som ett kylskåp och otränad som en ...som en... ja nåt väldigt otränat! :P