måndag, mars 16, 2009

Drömmar och lagom stora ord

Inatt hade jag två drömmar som jag minns.
I den ena drömmen kom Kris till mitt hus för att ge tillbaka pengarna han stal från mig i somras. Jag skulle bara hitta rätt kläder att ha på mig för jag skulle träffa D inne i stan efteråt. Kris skulle med ett flyg så vi skulle göra sällskap till stan där han skulle ta ut pengar i en bankomat och ge mig.
I den andra drömmen fick jag och D ett val och vi valde att lämna den här världen för en annan. Lite Narnia-känsla då vi inte visste när eller om vi skulle kunna återvända. Det var mycket natur och ingen modern bebyggelse, alla var glada och sjöng i sommarvärmen.

Jag tror att mitt undermedvetna försöker säga åt mig själv att sluta vara arg på Kris och att njuta av det jag har nu. Och att jag vill glömma vardagen och bara umgås med D. Vilket är sant... jag har börjat känna mig stressad då jag inte hunnit med så mycket som jag tänkt.

Förutom mina drömmar har jag funderat kring det här med ord. När de ord man säger för att uttrycka det man känner för någon känns alldeles för små och alternativet är ord som känns för stora - vad säger man då? Finns det inga ord som är lagom stora?