måndag, juni 30, 2008

En liten fet häst och sjukhuset.

På sjukhuset fick jag fylla i ett formulär så att doktorn skulle få den aktuella informationen. Under rubriken vad söker du för? och hur uppkom problemet? skrev jag något i stil med:
En liten fet häst trampade på hö fot. Svullnade mycket och blått. Varit lindat sen dess.

Hälsade på Mormor idag. Jag, mamma, lillebror och mormor tog hennes hund och de två små hästarna hon har och gick på en promenad. Vi gick till vattnet, drog upp byxorna och gick i. Hästarna tyckte det var jätteskönt å de plaskade och hade sig. Den ena hästen bråkar en del men jag hade den andra. Den väluppfostrade men feta. Och jag försökte hålla honom en bit ifrån för det var en pytteliten strand å han ska alltid gå väldigt nära. Men det gick inte. Plötsligt är det smärta, skrik å tårar.

Det svullnar rejält på några sekunder och blir blått. Mamma lindar med lillebrors skärp och strumpor och de går för att hämta bilen. Byter till lindan i förbandslådan å efter fika hos mormor åkte vi.
st:görans sjukhus i sthlm ser personalen lite gladare ut när de läst var den unga tjejen sökt hjälp för...de första orden är - en liten fet häst...