måndag, september 21, 2009

måndag morgon 21sep

Tuggar på en mörk choklad med mintfyllning, i form av en ferarribil till frukost. Har precis skickat ett mail till min gamla lärare, handledare och programansvarig för mina studier i linköping. Jag saknar den typena av studier. Jag saknar honom. Han är en av de få vuxna män som jag verkligen känt att jag kan se som en förebild.

Om en timme måste jag gå till bussen, vi har gruppmöte inför redovisningen av socialpedagogiken på onsdag. Och jag har inte riktigt förberett det jag borde. Det löser sig alltid men det blir till att äta brunch (inte mer godis, nej, utan färsk pasta) samtidigt som jag får försöka rädda mig själv.

Igår:
Vaknade med något i huvudet som påminde mig om att jag var ute kvällen innan. Pratade med min älskling och bestämde att vi skulle åka till stan och köpa mig en liten dator. Frukostfika på centralbadets uteservering var mysigt, det rekommenderas verkligen. Men att lita på hitta.se rekommenderas inte. Efter att ha tittat i affärerna i stan kom vi fram till att PC City var 700kr billigare. Enligt hitta.se skulle de finnas i Nacka. Vi åkte dit. De fanns inte där. Konkurrenten sa att de hade lagt ned redan innan sommaren. Så vi fick åka hem igen. Så det blev att beställa på nätet istället.

Snart kan jag ta med mig och skriva vart som helst. Blir nog bra både för studierna och för mitt 'författar-wanna-be:ande' :)