måndag, augusti 04, 2008

Dags att börja om

... igen. Dags att börja om igen...

Att köpa ny mat är helt onödigt då det inte är mer än 1-2 veckor till jag kommer bo i lägenheten. Det finns ingen anledning att storstäda eftersom jag ska börja packa när jag kommer tillbaka från Stockholm ( ska dit ons - tors veckan efter). Jag har fortfarande inte hittat någon bostad men det löser sig alltid på något sätt, om inte så har jag en nödlösning.

Utanför häller regnet ned, balkonglådorna har fått aluminiumfolie över sig så de inte ska bli överfyllda och blommorna drunkna. De 'ordentliga' saker jag skulle gjort idag har skjutits på imorgon. Tänk vad omotiverad man kan bli vissa dagar. Jag äskar visserligen det här vädret men för att mysa i soffan under en filt framför en film.

Försökte få M att sjukskriva sig och spendera dagen med mig men han gick inte med på det.
Under hela sommaren har våra mötet bestämts av klockslag och olika dygnsrytmer, antingen har vi varit för trötta eller för stressade för att kunna bara vara. Jag saknar de där dagarna innan sommaren när man kunde kramas i soffan och småprata i timmar. Nu verkar även småpratet svårt. Och snart flyttar jag. Hur går det då?

När det blir dags för packning ska jag försöka slänga och skänka bort så mycket som möjligt. Men det är svårt. Saker och kläder har gamla minnen, de har planer för framtiden, de används, de används inte - man har skaffat alla dessa saker och de är de som gör ens hem. Fast ska man vara helt ärlig är det väldigt lite av allt man har som egentligen behövs. Peppa mig gärna när det är dags så att jag kanske får 1 mindre kartong att släpa på.

Det är dags att börja om igen. Jag har blivit ganska bra på att packa ner, packa upp och få det hemtrevligt. Fast omställningen till en ny miljö, nya människor och nya rutiner kräver alltid energi. Jag kommer sakna linköping, jag har börjat trivas här väldigt bra och jag har börjat få vänner på riktigt. men nu flyttar jag igen .