söndag, mars 16, 2008

söndag i stockholm

ja... vad hände inatt egentligen? tyvärr har min vän sjunkit i mina ögon då kvällen förstördes av att jag fick försvara mitt x och varför jag fortfarande bryr mig om honom. för det gör jag jue - känslor försvinner inte bara sådär, speciellt inte om det tog slut som vänner. Jag tycker att om man tycker mindre snälla saker om någon man aldrig träffat kan man vara tyst.

Ja just det jag lovade mamma å lillebror att kommentera hur det är att komma hem till dårhuset... tog inte lång tid innan mamma grillar nacho chips över de tända ljusen och ber lillebror att stoppa strumpan i munnen.. ( detta är taget ur sitt sammanhang men det är så det blir när jag kommer hem.. allt bara flippar ur) men jag tycker om dom ändå. oavsett om de har fotsvett eller eldar chips...

Jag har avklarat första uppdraget - blir en egen blogg om det tror jag så man kan följa uppdrag för uppdrag - har en bok som har 188 uppdrag för singlar... vilket uppdrag jag klarat får ni se ikväll på dinosingel bloggen... spännande va? ska man leva så ska man.

För er i linköping.. imorrn är det st. paddys day - st patricks day så en guiness i stan de som vill på kvällen.

mitt i natten lö- sö

Jag får skriva om det här i morgon..
firat mormors födelsedag med mat och släktingar det var najs.
Sen fastnade jag i en hiss med 4grabbar i solna.. tog 30-45 min innan vi blev utsläppta.. väl inne i stan så slutade kvällen med att jag blev besviken och arg på min vän som jag kännt i många år. Han klankade ner på någon jag försvarade och han försökte påpeka hur jag ska sköta saker som han inte har någon aning om hur de ligger till. det gick för långt när kommentaren "lilla gumman jag är typ 10 år äldre än dig och vet hur det funkar" då åkte jag hem utan att säga hejdå.

dramatiskt..


God natt - stockholm är inte min stad längre