lördag, april 19, 2008

X - för mycket jävla x

Lördag kväll och jag tänker skriva vad jag tänker, du får avgöra själv om det handlar om dig eller någon annan eller om det kanske är generella tankar. Just nu orkar jag inte bry mig, ikväll har det bara varit för mycket jävla x!

X - föredetta pojkvänner - är något som tidigare varit relativt lätthanterligt då man antingen inte har någon kontakt alls eller man har fortsatt som vänner. Antagligen är det väl så att förhållandena får ett annat djup och annan betydelse desto äldre man blir. Är ju stor skillnad på ett förhållande nu och när man var 15.

I den stad där jag bor nu har jag två x.
Ett jag bodde tillsammans med och har gemensamma vänner med. Vi är inte direkt vänner och vi var inte trevliga mot varandra när det slutade. Jag tycker man kan begrava stridsyxan och hantera det som vuxna - sa på msn att han kan ju säga till om det gamla gänget ska ha grillning om han står ut med mig (det sista menat som ett skämt) och fick svaret:
"jag vet inte om jag står ut med dig, lär ju visa sig.
men tror nog inte ***** står ut med dig så...
..du gav inget vidare intryck när ni träffades"

hmmm tack för artigheten. Och det där med intrycket... innan jag hann flytta ut stod han och hånglade med en ny tjej i köket - förväntas jag ge gott intryck på henne då?!

Den andra då? Honom tycker jag fortfarande om och vill vara vän med men det har nog inte riktigt lugnat ner sig sen det tog slut rätt nyligen. Och jag tror han blev sur på mig ikväll - var det för att jag hittade hans profil på en datingsida? (där jag är med för att retas med alla despos, men visst finns det trevligt folk med) eller för att jag retades och skrattade åt honom för det?

Jag skulle aldrig göra anspråk på titeln som oskyldig ängel men det är min blogg - min synvinkel, mina tankar.
Alla är vi olika men olika behov och saker som blockerar oss. Hoppas väl att någon där ute med tiden kan övertyga mig om att de kan klara av att ha ett förhållande med mig som jag är. Jag är inte perfekt men jag försöker iallafall tänka efter, kommunicera och vara trevlig mot människor omkring mig istället för som vissa andra (ni vet vilka inlägget handlar om.)

Dagens ord: X - de där som var så underbara, sexiga, fantastiska, gosiga, snälla, omtänksamma, trygga som antingen blivit vänner, eller någon med en udda relation till eller någon som man inte alls känner igen.
Jävligt mysko fenomen. Sen är x en bokstav i alfabetet... ...T U V X Y Z..

(som sagt ovan - min blogg, mina åsikter, sen kan ni ge fan i att misstolka det jag skriver innan ni frågat mig vad jag menar om det är nåt som någon reagerar över)