söndag, juli 13, 2008

Dagens ord: Snurr

Snurr-ig i huvudet efter en dryg vecka med en belgare boende på soffan och inte få ha min personliga utrymme å tystnad som jag är van vid.

Snurr-igt att efter två år få tillfälle att reda ut saker och då komma till insikt att man inte alls reagerar så som man trodde att man skulle göra.

Snurr snurr snurr att bläddra igenom säkert 1000-tals bostadsannonser å försöka hålla reda på vilken annons det var som jag fick svar tillbaka ifrån.

Snurr - fel det blir när jag kännt mig tvungen att åka från min egen bostad för att träffa M då det plötsligt bor någonpå min soffa. Tack M för att du är så lugn med att vi inte kunnat setts så mycket senaste tiden. Vi får ta igen det sen.

Snurr-a måste man göra om man ska göra ballongfigurer. skaffa en pump å ett gäng avlånga ballonger så kan man ha ganska roligt. Fast det behövs en del träning innan det blir fint. Å andra sidan är ballonhundarna vi gjorde undet torsdagens picknick väldigt charmiga ( ser ut som allt mellan en råtta, en tax å någon annan sorts hund)

Snurr att behöva ligga ute med 2300 och känna sig osker på att få tillbaka dom, Visserligen betyder belgaren mycket men av erfarenhet har jag svårt att lita på honom. Jag tror iofs att jag får tillbaka pengarna men hans plan att flytta hit innan jul - det tror jag när jag ser det. tyvärr. '

snurr - nu är jag för trött, har varit en påfrestande tid senaste 2 veckorna. har fortfarande en öm fot efter hästen som trampade på mig. jobb, oväntat besök ( obs - inte gevalia reklam - kaffe är äckligt) bostadsletande, trevliga stunder med vänner å mycket mer. Nu måste jag sova.