måndag, april 28, 2008

En ostbågeängel

Helgen spenderades på Mjölby stadshotell med förläsningar kring HBT, genus perspektiv, funktionshinder och sex och en som förläste om hur det är att leva med HIV.
På kvällen var tanken att plugga lite. Det kom en ostbågeängel och knackade på rummets dörr och gav mig ostbågar och choklad så jag skulle orka skriva på B-uppsatsen.
Det var en väldigt intressant helg med trevliga människor.
Jag och ostbågeängeln planerar en trip till köpenhamn för att gå på erotikmuseumet och tivoli och jag hoppas verkligen det blir av.

Idag
Har precis hängt tvätten, ska äta frukost sen kl 14 är det EKG på vårdcentralen. Hjärtat känns normalt nu så frågan är om de kommer visa något. Kan ju vara att jag bara har ''problem'' i perioder - syns det ändå på EKG'et idag då?
Hoppas att solen skiner i eftermiddag då jag ska gå runt på universitetet och be 60st fylla i min enkät till Uppsatsen. Vore så skönt att ha det gjort. Jag ligger fortfarande efter men jag klarar väl allt i sista minuten som vanligt.
I övrigt är det inte mycket som ändrats, dagarna rullar på och man gör olika saker olika dagar men känslan av pluggstress och känsloförvirring finns kvar. Varför är det så svårt att slappna av och ta saker som de kommer ibland och leva i nuet?!