tisdag, februari 03, 2009

Tack alla skattebetalare!

Till Apoteket för att hämta ut medicin, den var slut hemma så det var dags. Betalade 180kr och har äntligen kommit upp i högkostnadskortet. Sedan början på oktober har jag hämtat ut medicin för 1800kr (en del har ju varit rabatterat eftersom systemet fungerar så). Så fram till oktober kan jag nu hämta ut medicin gratis gratis gratis (de håller iochförsig koll på hur ofta och mycket man hämtar. Försöker man hämta ut mer än vad man rimligt kan ha använt så morrar de åt dig.Ingen hamstring här inte!)

Det jag vill säga är hur som helst Tack alla skattebetalare! och/eller den som beslutade om högkostnadskortet. Hade det inte funnits hade mina mediciner kostat 9477kr /år. Och det är bara den dagliga medicineringen. Lägger vi till för extra medicin för astman när jag är sjuk eller tränar samt annat smått och gott man behöver så blir det några hundralappar till...

Ska försöka få en tid hos Dr. snart för att se om de hittar något skoj fel på mig. Är det nåt som gör att jag sällan är pigg och frisk eller är det bara en släng av hypokondri och behov av mer motion och bättre rutiner?