torsdag, maj 15, 2008

Bojkott!

Bojkott mot Borgsvävgarner.
De lovar att leverera ett datum och ljuger i telefon om att det är ivägskickat för att packa ihop paketet när man lagt på i telefonen. Tydligen är det omöjligt att skicka en ny faktura med rabatt som kompensation. Men om jag beställer av dom igen ska jag få rabatt - som om man vågar eller vill beställa av ett företag som har dålig service?
Nu ligger jag flera dagar efter då jag fått vänta på materialet. Arg och besviken är det svårt att känna sig motiverad att sätta igång.

Galet planteringsparty

Igår kom M över och hjälpte mig plantera.
Jag är antagligen lite sent ute men någonting borde växa upp iallafall tycker jag. På balkongen står nu:
2 balkonglådor med pysslingkragar och klockrankor.
1 zinkbalja med 2 begravda potatisar
2 små korkar med planterade vitlöksklyftor
1 stor korg med en morot i mitten och linfrön runt om.
den sista blev till när jag hade gått igång för mycket för att sluta. letade runt efter något att plantera i och rensade köket efter något att plantera. Hittade en morot med lite blast i kylen och linfrön i skåpet - vi får väl se om det fungerar.
Tanken var att balkongen skulle invigas men det får vänta tills jag skaffat dynor att sitta på och lite varmare väder, blev några timmar terapi i soffan istället.

Ikväll ska jag på Romeo och Julia på teatern. Ser fram emot det, var länge sen jag såg en föreställning och så ska jag inviga mina nya skor (var ute efter sommar-slit-och-släng skor men hittade ett par söta högklackade).

Nu är det dags att öppna krig mot borsvävgarner - de har riktigt dålig service.. mitt material verkar inte komma idag heller.. eller så är posten väldigt sen.