lördag, december 20, 2008

Killar är kåta men jag är iallafall rolig

Killar ... och jag ... näe, det går inte så bra. (Tänkte dra någon rad här om kärlek och lägesrapport men jag skippar det och hoppar direkt in på det allra senaste. Inslängda finns även oouuch som uppkom då jag berättade historien för E)

Summan av kardemumman:
Efter två träffar kommer samtalet in på jag inte alls som jag trodde skrämt honom genom att säga att jag är rädd att bli sårad, faktum var att han trodde det var uppenbart att han inte var ute efter något med mig.
ouch!

Snacka om att misstolka ett kåtsmile för ett smile som jag trodde sa att han faktiskt var väldigt förtjust över att ha just mig nära. Inte konstigt att han inte tagit några initiativ sen sist vi sågs ...bra Dino!
Tror aldrig jag missuppfattat läget så mycket och fått kommentaren att jag är 'rolig' så som man vill träffa mig igen som vän men att jag inte är 'tjejen som man skulle kunna spendera resten av sitt liv med'
oouuch!

ooh jag dör *himlar med ögonen, handen på pannan och faller ihop*
ouch igen...

På den positiva sidan; nu vet jag vart min framtid ligger. Jag ska bli standup-komiker i nunnedräkt som levererar dräpande skämt om killar (någon som vill bli min sidekick? jag kan skaffa fler nunnedräkter)

Men jag är ascool, vi snackar skit just nu, han och jag...
men ändå... jag dör... jag dör ensam...
...men jag dör rolig *skrattar för mig själv*

(nej nej, du är inte så hemsk som det kan låta men vi måste låta läsarna få ett gripande inlägg)