lördag, juni 07, 2008

stockholm

Stockholm....mamma ... brorsor ... vänner... en bartender...dans... nya kläder... sol... glass...

imorrn ska vi paddla och ha picknick sen åker jag hem till linköping igen.

Ska berätta om en liten släkthistoria sen här på bloggen men nu vill jag berätta om lillebror.
Sommaren efter första året i gymnasiet och han har hittat ett sommarjobb, han ska sitta vid en vattenruschbana och ta betalt och se till att de som åker sköter sig. Första dagen på jobbet... en liten kille på 7-8 år stannade mitt i ruschbanan. Lillebror ropar flera gånger att han inte får stanna utan måste åka vidare. Efteråt försöker han prata med killen och förklara att han man inte får stanna utan måste åka hela vägen - killen bara står å tittar ut i luften varpå hans syster säger : han är döv och börjar med teckenspråk förklara vad Lillebror har sagt.

Way to go brother! skrika på en döv liten kille första dagen på jobbet.. hahaha

Inatt som var satt jag å pratade med en australiensisk bartender i en timme, i väntan på en bekant jag skulle ut med, som sedan inte dök upp. Så.. jag betalade dyra pengar för att gå in på ett ställe någon tipsat mig om. En av stans sämsta Dj's måste det ha varit.. men har man betalt så skulle jag för tusan dansa! En intressant upplevelse att gå ut helt själv och dansa.. men det funkade det med... fast lite ont i fötterna har jag.

Träffade Knon idag. Vi har börjat planera sommarens utlandsresa och kanske en tripp upp till sommarstugan i dalarna. det blir nog en sista minuten till Bulgarien kanske.. nån som har några andra förslag?