måndag, september 22, 2008

kl. 04:43 - jag är trött - godnatt!

Bränt barn luktar illa -

(kort påpekande: jag är medveten om att det här inlägget kan väcka lite olika reaktioner hos olika personer)

Varm choklad och kanelbullar bland höstlöven - det var planen. Sen kom timme efter timme vandrandes. Från 14 till midnatt. och här sitter jag och behöver plugga halva natten då jag inte gjort det jag skulle - för att jag har så svårt att säga nej till sällskap.

Jag vet inte hur bra det är här, den här söndagen, det här att det växte till 10 timmar. Uppenbarligen har dagen varit väldigt trevlig. Men det är inte alltid bra att saker blir över förväntningen. Jag behöver få ordning på mitt liv. En träff för en fika som blev till så mycket längre och mer får mig att tänka tillbaka på första dagen med K ( beror väl på att ämnet cirkulerat i tankarna senaste veckan, ni som vet vad jag menar vet att det är något väldigt positivt.) och jag är verkligen inte redo för något sådant ännu.

Men jag har ju så svårt att säga nej.

Bränt barn luktar illa, har ni hört det uttrycket?
Är det inte så med brännskador att de fortsätter växa och göra skada en stund efter att kontakten med elden försvunnit? I såfall är jag verkligen bränd. Upprepade kontakter med alltför glödgade ämnen men det är först nu - en stund efter senaste gången som de riktiga skadorna visar sig och gör ont på riktigt.
(svammel? . ska vara tyst och plugga nu.. *gäsp*)

ps. glömde kommentera den otroliga humorn som dagen förde med sig. Synvinkeln att de boende i Byn jävlas med fångarna genom att ha julfester etc som de inte får komma på var något helt nytt för mig, haha. Sen medför tydligen sensommaren kraftiga spasmer och att Romer går omkring och låter i skogen - eller hur var det Mr.M?