onsdag, mars 26, 2008

Ordentliga Dino

Jag lyckas känna mig ordentlig fast jag latat mig hela dagen. Imorrn får jag min skrivare/scanner/kopiator jag köpt (vuxenpoäng) och den är efterlängtad kan jag säga.

Har tagit itu med att planera jobb inför sommaren - både mailat mitt vanliga jobb och sökt ett nytt. Förhoppningsvis bor jag utomlands på någon semesterort och leker med barn hela sommaren - tänk då kanske jag kan få en solbränna och slippa vara blekfis som vanligt. Lovar att skicka vykort om jag får jobbet ;)

Har även mailat hyresvärden vore ju bra om man slapp dubbelhyra i aug när jag ska flytta till en ny stad. vore bra å slippa hyra hela sommaren om jag jobbar utomlands :)

...fast egentligen är jag inte så duktig. Har deadline den 7:e vilket känns långt bort men jag vet att jag borde plugga massa nu för att slippa bli tokstressad... varför är man tidsoptimist?

Dagens
Ord: Fisk vanligt vattendjur (har köpt en Blå half moon Kampfisk. eftersom det är en hanne och fenorna så stora och böljade som en galaklänning får han heta Transvestiten)
Tanke: Allt har för och nackdelar... jag kan vrida på allt och det finns så många vinklar.
Fråga: hur ska jag lyckas vrida tillbaka dygnet och komma upp på mornarna?