torsdag, november 10, 2011

Lilla my har förpassat garnet och krokarna till skamvrån.

aaaaaaaaaaaaaagggggghhhh!!!
Min plan kommer inte att funka. Det går helt enkelt inte att göra spiralsockor i vriden resår genom att kroka/tunisisk virkning. JAG GER UPP!

Garn o krokj*vlarna ligger i skamvrån.

Men jag SKA göra ett par sockor, minst. Ska knåpa ihop mitt eget mönster, så det så! Nu har jag ju prövat o hållt på i flera dagar för att hitta hur man kan göra nåt som överhuvudtaget liknar resår när man använder tuniskisk virkning/krokning (jajaja jag har svårt att bestämma mig för om jag ska använda svenska eller engelska ordet). Så då kan jag ju inte låta bli att använda min 'fina' resår.

Ny plan: Resår i skaftet - halvegen konstruktion på häl (måste dock testa först (hoppas hoppas att DET iallafall går att göra som jag tänker i huvudet, till skillnad från den vridna resåren ***** (svär lite till))) - sen knåpa ihop resten av foten o nån form av tå. ... gäller bara att skriva upp vad jag gör så jag kan göra en likadan till andra foten.

Slutsats: Mina blivande oreanga sockor får bli hur fula och fel som de kan bli - men jag ska bära dem stolt iallafall. Och om mitt eget mönster blir bra så ska jag dela med mig av det till andra krokare och döpa det till Svordomssockor!