fredag, april 11, 2008

murkelsås, mamma och småsjuk

Mamma kom på besök igår och åkte hem idag. Det var roligt fast tiden försvann fort och hela dagen idag har jag haft panik inför hur jag ska prioritera mina sökalternativ inför hösten. Men igårkväll gick vi ner till stan och åt på restaurang Fläskfilé med potatisgratäng, baconstekta harricot verts och murkelsås - oooh vad gott. Hade det varit en romantisk kille å vi delat på en flaska vin hade han nog definitivt fått ta med mig ut fler gånger (jag förutsätter att han skulle varit otroligt trevlig också -fast får jag sån mat kan jag stå ut att äta middag med mindre trevliga också). Därmed inte sagt att det var något fel på sällskapet, inte alls!
Var bra med lite mamma besök tror jag.

Fast nu är jag sjuk eller på väg att bli - känner mig jättehängig, konstig i halsen å har ont i munnen. Sjukanmälde mig för det känns inte som någon bra idé att prata nonstop 9½ timme på jobbet imorrn. ska ligga under ett täcke och försöka bli pigg.

förutom att jag kan ha blivit smittad av någon - det är många som är hängiga nu, så tror jag att kroppen säger ifrån om man är för stressad och spänd. Normalt sett brukar det känns lugnare i början på en kurs men jag känner att allt runt mig bara rasar och snurrar runt. Och nu mår jag inte bra så jag måste ta det lugnt för att bli pigg och orka. Men hur tar men det lugnt om man har 100 saker som stressar en i huvudet?