torsdag, mars 27, 2008

Skrivare, växter och skitsnack

Stort tack till Dannebjörnen för att du hjälpte mig fixa skrivaren… å för att du har tålamod med mig när jag springer runt på Plantagen för att spendera pengar på mina krukväxter.
När vi kom hem och installerade ville skrivaren ha en stund med datorn för sig själv, jag citerar: "Kommunicerar med datan, vänta i två minuter"

Känner mig mycket gladare och snällare nu än tidigare idag. Ser verkligen fram emot att få sätta på lite schysst reggae och plantera om mina kära växter. Min största har växt om mig för länge sen så jag ska klippa av den å och plantera den avklippta delen sen. Är det någon som har bra koll på det här med att ta sticklingar?

Jo det jag skulle skriva om från början var hur skitsnacket går under redovisningar och föreläsningar på universitetet. Vi turas om att skriva på en papperslapp och när den blir full vrider man på den och klämmer in kommentarer där det går. Här nedan är en bit från idag – först skrevs texten och djävulen, klasskamraten svarade med att rita en pil (undrar om hon menade att betona ordet ’’lite’’ eller om hon var ironisk... hmm) varav jag svarade med ängeln.
Sen vad vi pratade om ska jag inte skriva ut för det var inte helt snällt...