måndag, september 08, 2008

Faväl till Linkan med ett snörvel

Helgen är avklarad och jag har tagit farväl av Linkan. Flyttstädning tar längre tid än jag trodde och hyresvärdens mamma klagade på mig för att jag inte var klar och ifrågasatte mitt arbete. Jag tyckte hon kunde stoppa huvudet i en hink med is men det sa jag inte. Lägenheten kommer stå tom och hantverkare kommer vara där och arbeta så allt kommer hinna bli smutsigt innan december när någon kommer bo där igen.

Resten av helgen gick till skvaller med tjejerna men inte ens de vet allt - jag har alltid lite som ingen annan får veta.... (ooh jag vet nu blir ni nyfikna.. haha..). Han med lite Dannebjörnen, Skalman, Pojkarna P och Oskar också. Jag kommer sakna er därborta!

Så nu är jag stockholmare på riktigt igen. Jag sitter här i pepparkakshuset och är väldigt allvarlig. Det är dags att skärpa mig och ta itu med studierna så att jag klarar dem på riktigt.
Varför är det så lätt att falla för frestelser och lura sig själv?! - jag ska bara...fika lite... umgås lite... sova lite... ta en pause... Skärpning!
Fast nu är jag förkyld.. så jag behöver ta det lite lugnt (det är ju så ansträngande att läsa kurslitteratur eller hur?! titta nu är jag igång igen - kan nån säga till mig på skarpen?)