onsdag, augusti 13, 2008

de här kan du ha du är tjockare än mig...

tack mamma för dagens citat!
Jag hjälper henne rensa ur gamla saker ur garderoben och hon slänger ett par gamla byxor på mig.
(hon tycker inte om att bli citerad ... men jag skrattar)

Tror jag får be om ursäkt för att jag inte skrivit mer.. har funnits massa att skriva om men jag har inte fått tid. och när jag väl sitter vid datorn är inspirationen borta.

Men lite kort:
sista mötet med lärare på universitetet fick mig att verkligen inse hur mycket utbildningen de senaste två åren gett mig. Och hur sorgligt det kändes att inte längre ha honom som min mentor längre. Det har varit lite ont om äldre manliga förebilder i mitt liv. Sådana man kan se upp till och lära sig något av. Någon som kännts lite som en mentor på riktigt.
Men jag säger inte Hej Då till någon, jag tror att man ses igen.

Festivalen - regn, frysa, lera, ramla nedför en trappa och få blåmärken, jobba, ont i ryggen, sol, getingar, MUSIK, sköna människor, tälta, polis.
Jag kommer i konflikt med mig själv när melodin och musiken är bra men texten berättar något jag inte kan stå för. Eller artisten skrikande får igång massan att skrika ''burn babylon, burn the police". Dagens samhälle är inte det bästa möjliga men svensk polis är väldigt bra jämför med många andra länder. Och använder man droger får man ta konsekvensen - oavsett om han är en lodis, svensson eller känd artist!

Ikväll ska jag iväg och titta på två bostäder - håll tummarna för mig.