fredag, april 25, 2008

tänka

Det har blivit konstaterat av L och mig att man inte blir klokare för att man tänker hela tiden.

jag ska sluta tänka.

undrar hur intressanta blogginläggen blir då?

Dagens ord: Tänka fundera, bry sin hjärna, grubbla; avse att, planera

Fredags fundering

Sitter fortfarande i PJ's och har precis ätit frukost och skvallrat om kärlekslivet med M (australiensaren). jag satte ingen väckarklocka i morse och vaknade lite för sent för att hinna det jag tänkt hinna idag tror jag. men men.

Jag tycker det är svårt att få ihop en bild av verkligheten jag kan lita på just nu, det ger sig säkert med tiden. what is a girl supposed to believe when a guy says one thing but his actions show something different - or do they? senaste tiden har jag träffat på två som sagt (den ena sa det om tjejer å den andra om killar) att man säger/gör det som behövs för att få vad man vill. tycker det är ett hemskt sätt att se på sina medmänniskor- hur ska man då veta vad man kan lita på?
Vad menar pojkarna egentligen med det de säger och vad betyder egentligen det de gör?

Jag längtar efter den där kärleken som är så stark att den överlever om man bor i en skokartong utan pengar. Den kärleken som är viktigare än allt annat och man är övertygad om att allt löser sig/är bra bara man har varandra.
Men det känns inte som att den kommer dyka upp sittandes på trottoaren med en liten skylt som säger "jag älskar dig, allt blir bra nu". Antagligen upptäcker man att det där finns där en vacker dag när man vaknar efter att ha varit tillsammans länge. Så jag kanske måste ge saker en chans så småningom även fast jag är inne på spåret att dö ensam. Vem vet vad som händer om man inte försöker någon gång igen?

ska ta itu med dagen nu *gäsp*

Dagens citat:
no man is an angel ... - Matthew