lördag, augusti 30, 2008

Häxan till Pepparkaksstugan - nu är det dags!

Imorn är det dags igen. Den här gången har jag mer än någonsin tidigare men det ska nog gå ändå. Förhoppningsvis lever akvariefiskarna när vi kommer till linkan imorgon men mest orolig är jag för Bebisblomman- kommer den överleva flytten utan problem?

Kartonger och möbler ska spridas ut över stan och jag tvivlar på att allt kommer hamna på rätt plats direkt, men det löser sig med tiden. Hur som helst ska det bli otroligt skönt att få ordning och börja på riktigt här uppe.

Jag har funderat på det där och jag tror det finns två sorters människor (iallafall om man ser till unga vuxna/studenter) A) Man vill bo i korridor eller kollektiv för man vill ha liv och rörelse och aldrig vara ensam. B) Man är som jag och sätter stort värde i att få klara sitt eget. Ha sina tider och sätt utan att någon stör sig eller att man ska behöva störa sig på någon annan.
Visst går det utmärkt att bo på en madrass på golvet. Fast att ha kläderna i en byrå istället för en hög på golvet, att kunna spela musik på kvällen istället för att tassa på tå till toan för att inte väcka mamma. Att laga och äta när det passar mig ... eller vänta.. det är rätt skönt att slippa laga mat varje dag och äta ensam.. hmm. men ja.. jag tror ni förstår.
Det ska bli skönt för häxan att flytta in i pepparkaksstugan!