söndag, februari 07, 2010

Gästbloggande och storstädning - söndagsuppdatering

Jag somnade med mascara och oborstade tänder, med flit. Nu sitter jag med ett glas vatten, har precis tagit b12 och måste vänta lite med att äta frukost (hungrig), jag har tvättat ansiktet och borstat tänderna men känner mig fortfarande som något som legat i soptunnan en dag eller två.

Inatt när jag kom hem kom jag på att jag lovat att vara gästbloggare till söndagsinlägget på Sekunderbart. Jag skull skrivit under dagen på lördagen men jag sov hos D och vi hade en mysig sovmorgon och degade hela dagen så - plötsligt var klockan runt ett på natten och det var dags att skriva det där inlägget. Jag hade redan bestämt tema: rätten till sina ord, rätten till sin historia. Ni kan läsa det här. Det blev ganska likt det jag skrivit tidigare om den där tankekarusellen, det var inte riktigt meningen men det får fungera ändå.

Idag är det storstädning som gäller. Skaka mattor i snön och få en känsla av rent och fräscht... sen ska jag hugga ved och basta. Jag tror det är viktigt att helgen får vara helg. Ledigt, göra vad man vill osv. Och att jag håller vardagarna till att skriva på boken etc. Det är så lätt annars att alla dagar flyter ihop när jag egentligen inte har något som ger mig rutiner.

Äh fy det här inlägget är värdelöst, men nu är det skrivet so what the...

Frukost