torsdag, januari 22, 2009

Knarrande snö under flipflops

Jag var nyss och duschade och snön knarrade så underbart under mina fötter.

Idag hade jag en kinkig 2åring... det hjälpte inte med smörgås, det hjälpte inte med soundtracket till Ally McBeal (som hon vanligtvis gillar) och det blev otroligt nog mer gnäll när jag sjung med i låtarna med kalleankaröst. Väl vid middagsbordet blev hon tyst när jag skar köttbullarna åt henne, sen började hon gråta igen efter att ha stirrat på sin tallrik i 3 sekunder. Det är sånna tillfällen som tålamodet står i hallen med väskan packad och är på väg att försvinna. Men efter ett tag i mitt knä såbörjade hon äta från min tallrik. Hela köttbullar och tortelinis varvade med det jag matade henne från hennes egen talrik.

Har även lyckats få tag i lite kurslitteratur idag, skulle köpa en bok begagnat av en tjej som bor nära mig och det visade sig att hon hade en till av de böcker jag behövde. Hon går termin tre på allmänna så om jag har tur kanske jag kan fortsätta köpa böcker av henne :)

Dags att sova, jag ska upp om 6 timmar. Jag är nog lite 'excited' inför helgen. Det är mysigt att få drömma lite men det är viktigt att ha fötterna kvar på jorden annars kan eventuella bakslag bli jobbiga... vi får se hur det går med allt.