tisdag, juli 07, 2009

Bra dagar

söndag - lunch i Vallentuna med Bettan. Jag pratade av mig om boken jag ska skriva och lämnade diktpärmen till henne. Hon fick läsa några innan jag åkte och en som jag skrivit i en kyrka tyckte hon kunde passa på en begravning. Den handlar om att ta farväl men det häftiga var att den kyrko-känslan tydligen gick igenom lite.
På kvällen satt jag och D med en flaska vitt och spelade massa olika musik. Vi pratade lite om mitt skrivande också.
Med tiden har jag insett mer och mer att jag å D är ungefär lika envisa. Men efter en stund så är det ganska vanligt att vi ändå tar till oss det som den andra sagt, även om det inte alls verkar så från början.
Måndag - gick vi upp tidigt. Det var foto-jobb och jag skulle hjälpa till. Det var inte så mycket för mig att göra men det var intressant att få vara med. Att få se när D arbetar. Det gör att jag har lättare att förstå hur hans dagar ser ut när han fottar. På kvällen orkade vi inte laga mat, vi var rätt trötta, så vi gick och köpte pizza. Och pommes, för vi var båda sugna på det. Efter en kvarts amerikans pizza med massa ost + pommes, en halv pizza + pommes för D, så mådde vi dåligt. Vi låg på golvet, ojjade oss och tittade film i någon timme innan vi tog oss ut på en lång promenad. Väl inne vid centralen satte vi oss ned en stund innan vi skulle ta t-banan hemåt. Då kommer en kille fram och vill låna telefonen, lite lagom full så där. Vi hade inte telefonerna med oss men fick lite härliga berättelser från killen. haha.
Tis - foto igen, ännu mindre för mig att göra men det var ändå trevligt. Och skönt att få umgås med D och känna att det känns bra. Men jag tror att båda känner att söndag kväll till tisdag lunch har vart ett antal timmar. Det ska faktiskt bli skönt att vara själv en stund nu. Speciellt med den lyckliga tryggheten de senaste dagarna har gett mig. Det är på väg åt rätt håll med kärleken.