torsdag, februari 28, 2008

gäsp...

Jag sov inget inatt
jag pratade med M på msn, lagade midnattsmiddag och sydde/pluggade. När jag väl blev trött var det bara 2 timmar till klockan skulle ringa så jag stannade uppe. Jag fick äntligen något gjort.

Eftersom allt vettigt gjordes under natten har dagen varit en trött en, ska baka något och sova, måste ha kaksmet :)
Imorrn blir det roadtrip till Söderköping, tänka sig att man gör det för att få tag i rätt tyg till klänningen till skolan. Aldrig letat så efter ett speciellt tyg. förhoppningsvis får jag sällskap av en M som inte har något annat för sig än att åka buss på en fredag... :D

Telefonen ringde idag... det var mamma som vanligt, bara hon som ringer på hemtelefonen. Och jag funderar nu över hur annorlunda, på gott och ont, mitt liv skulle varit om en viss pusselbit hade dykt upp för 7-8 år sedan istället för nu. Att få en förklaring i efterhand som ändrar hela bilden, hela historien känns svårt att greppa. Min historia kommer alltid vara som den är men får ett helt annat sammanhang med denna tragiska pusselbit som dök upp innan jul.
underligt vad lite ny fakta kan ändra.

DAGENS
Ord: Krama omfamna, ta i sin famn, trycka, pressa, klämma
Upptäckt/insikt: om man lägger ett tuggummi på en talrik ska man komma ihåg att ta bort det, annars fastnar det i diskborsten.
Fråga: men det är ju väldigt logiskt eller hur?