lördag, november 15, 2008

Dansgolvet fre 14/11

Jag ville gå ut men tjejerna kunde inte, de tjatar nu på mig om att jag ska med dem ikväll istället. Men jag har tänkt göra annat ikväll, så jag gick ut själv igår. Fast riktigt själv blev jag ju inte. Jag letade impulsivt upp en kavaljer på nätet som tog med mig till ett ställe. Han var trevlig och vi dansade en del men även om han envist höll sig på dansgolvet med mig så var han väl inte den ultimata personen att just dansa med. Det är roligare med killar som spexar och är lite galna. Och då jag började få krupp på att dansa med 'bara' honom så drog jag en fuling. "Titta där är några polare till mig, jag ska bara säga hej" så gick jag iväg å dansade med några galna killar. De hade spanat på mig å jag förklarade för dem att jag lånade dem lite för jag behövde en pause. Sen fortsatte kvällen så att jag dansade mest med dem och ibland med han jag kom med. Blev bjuden på dricka å tog lite luft med en ur gänget. Han hade flickvän men dränkte mig i komplimanger och jag kände mig elak mot min stackars kavaljer som jag lämnat där inne på dansgolvet någonstans. När det blev dags att gå blev jag följd av icke-singeln mot tunnelbanan men efter att jag fått tacka nej 100gånger till att bli bjuden på mat eller få skjuts i taxi hem så gav han upp.

Jag tycker synd om flickvännen till den killen. Ok om man dansar å flirtar lite på skoj men ... alla dessa komplimanger och erbjudanden...

Idag fick jag ett meddelande från han som jag gick ut med från nätet. Jag hade nästan funderat på att skriva å be om ursäkt att jag dissade honom så mycket men fick som sagt ett mail, som jag inte svarat på ännu... han skrev:
Tja!
Tack för igår! Du var mig en jävel på att dansa, blev faktiskt lite imponerad. Jag får öva på den där högtalargrejen om jag ska ha en chans nån gång ;)

(jag provade att porrdansa med högtalarna på stället men de var inte lika bra som de högtalare jag dansade med i somras.. haha)

... Så ... Killarna som hade flickvänner dreglade och höll på att implodera av att dansa med mig. Och killen jag gick dit med, men dissade ganska mycket i slutet av kvällen, höll sig ändå kvar på dansgolvet å mailar dagen efter.
Vad krävs det egentligen för att ni killar ska ge upp?! visst är jag smickrad.. men så bra på att dansa är jag INTE! och jag hade ingen tid att fixa mig utan drog bara på en klänning och sprang till bussen så snygg var jag INTE HELLER...