onsdag, juni 04, 2008

Onsdag 4/6 -08

Det jag skrev i natt gäller även dig *pekar* - det gäller alla.

L påstod idag att killar är inte som ''oss - de tänker inte så mycket''. Men jag vägrar tro det. Hela min världsbild rasar om folk inte tänker. sen kanske de inte reflekterar så mycket eller vrider och vänder på tankarna - men det är en annan femma.

Imorgon bitti kl 10 har jag min sista deadline på den här utbildningen ( om jag läser sista året kommer det dröja länge så för nu är det den sista deadlinen) och jag ska sitta i natt och skriva klart. Nu sitter jag på balkongen och sammanställer foton från den här kursen.

En lite ändrad version men ändå vad jag längtade efter tidigare idag.. och fortfarande skulle tycka var trevligt:
Jag vill vara kär. Så där riktigt förälskad att det är det mest självklara i världen. Och jag vill att någon underbar, trevlig vacker ska vara det i mig. Och att vi ska ta en bil eller tåg eller buss och se hur många länder man kan pussas i på kort tid i europa... Bara åka runt, uppleva, vara... vara fria . . .
Jag kan kanske nöja mig med att åka med någon trevlig å kramas eller slå en kullerbytta i så många länder som möjligt. vad kostar det att åka runt med bil egentligen? nån som är på?!

mitt i natten filosofi om de där som kallas "M ä n"

Ska det vara så svårt att få ett vettigt svar?
Tystand och vaga svar gör att saker lämnas öppna att tolkas - vilket inte alltid slutar bra.
Nog vet jag en del, jag är inte dum.
Men ibland behöver man få höra saker sagda.

Jag pratar lite generellt nu men som vanligt kan den som vill ta åt sig.
Det är skillnad på att se något framåt än inte alls. Att bara ha roligt å inte tänka alls eller vilja ha någon för sig själv å bara vara med den personen (oavsett om man, som mig, hemsöks av kravet att tänka på framtiden eller bara tar dagen som den kommer).

Mitt-i-natten-flumm behöver man inte stå för.. så jag kan skriva lite vad jag vill... utan att behöva stå för det .. *ler*
Frågan är om jag ska försöka slappna av å vart saker och ting hamnar utan att försöka tänka mer. Eller slå på kallvattenkranen, krypa in i frysen och bli en oåtkomlig isdrottning. Finns några andra alternativ? Måste faktumet att jag flyttar till en annan stad efter sommaren påverka det som är nu?

Undrar man -fråga. Tänker man- dela med sig. Tänk på att det som inte är sagt lämnas öppet för att plockas i sär och tolkas. Oftast bättre att prata (fast inte när man hakar upp sig)