måndag, maj 18, 2009

Linköpingstripp och Pms

Tillbaka till hemstad nr 3 Linköping i helgen. Det var som vanligt trevligt att träffa de gamla vännerna och se staden. Fast den här gången var jag förkyld, lite pms-ig och alla var rätt upptagna så min åsikt om det var kul eller inte att vara där gick lite upp och ned. Men i slutändan var det bra ändå. Jag har fått träffa min gamla klass och se deras examensutställning. Träffat mina gamla lärare och börjat längta tillbaka ännu mer till den typen av tillvaro som jag hade när jag studerade där.
Jag har även besökt kyrkogården och äntligen fått klart diktserien Gravallvarlig kärlek (jag har lite kvar att fila). Och jag skrev en dikt på tåget ner samt tagit lite foton (tror inte fotona blev så bra tyvärr).

Skrev en till dikt igårkväll Pms . Här nedan ser ni en halv realistiskt diagram över hur jag mådde igårkväll. Just nu är jag ganska grön, lite över ibland. men det krävs inte mycket för att sjunka neråt. Det är någon månad sen jag mådde så dåligt. Jag tror att det kanske beror på att jag är förkyld och därför har mindre energi. Så bråka inte med mig...