söndag, januari 17, 2010

2010 - ett nytt år

I fredags hade jag min sista dag på universitetet då jag bestämt mig för att ta uppehåll en termin. Så nu försöker jag ställa om till den nya vardagen. Närmaste tiden är det främst tre saker jag ska försöka göra: Få ordning i stugan (dvs. byta ut möbler, rensa, strukturera om), söka jobb (allt möjligt, bara jag får in lite pengar) och försöka komma igång med skrivandet igen.

Samtidigt som jag är förväntansfull inför allt som det här dryga halvåret kan föra med sig så är jag nog lite orolig. Orolig för vad som kan hända. Förhoppningsvis lär jag mig något bra av att släppa på tryggheten.

Över jul var jag och min älskling i Jordanien. Det var en bra resa. Framför allt för förhållandet. Jag är så lycklig att han fortfarande är med mig, även när jag har dåliga stunder (som idag). Snart ett år nu :)

Känner att jag börjar flyta iväg nu, massa att skriva men ändå inget särskilt. Blev arg på mamma i telefonen nyss och skrev nåt om det. Skönt, för jag har inte skrivit så mycket senaste tiden och det är dags att komma igång igen.
Dikten: Avslutad konversation
.
.